Количка

0 артикула

Избери по

НачалоМарки

Midas

Филтри
Midas

Midas

Мидас е водеща компания във вендинг обслужването и дистрибуцията на вендинг оборудване, резервни части и пълната гама продукти за вендинг - кафе на зърна, разтворими продукти, чаши и бъркалки за еднократна употреба.

Мидас е регистрирана търговска марка в патентното ведомство.

Мидас разполага със собствена административна сграда в Стара Загора, включваща: офиси, сервизни помещения и складове за консумаиви, машини и резервни части, както и удобен паркинг за клиенти.

Дружеството внася кафе на зърна, разтворимо кафе, кафе оборудване и консумативи за вендинг машини от Италия и Полша.

През 2017 г., Мидас създаде своя бранд "ToLeo caffe" като възложи производството на една от най-модерните фабрики за кафе в Северна Италия.

Основната дейност на компанията е инвестиране в изграждане на мрежа за обслужване и експлоатация на търговски самопродаващи машини за топли, студени напитки и пкетирани храни. Непрекъснатото реинвестиране в подмяна на оборудаването, интегрирането на иновативни решения за подобряване на обслужването на крайния потребител, както и постоянство във вкуса и високото качество на използваните продукти, успешно утвърждават присъствието на компанията на българския пазар. Към момента Мидас експлоатира търговски машини, разположени на места в публичния сектор, производствени и административни помещения в цялата страна.

1

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»