Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
  • Меню

  Избери по

  НачалоМарки

  ToLeo caffé

  Филтри
  ToLeo caffé

  ToLeo caffé

  Блендовете ToLeo caffé се произвеждат и пакетират в една от най-добрите фабрики в Италия, специализирана в производството и пакетирането на кафе.

  В България, ToLeo caffé разполага със собствена административна сграда в Стара Загора, включваща: шоурум, офиси, сервизни помещения, складове, както и удобен паркинг за клиенти.

  Селектирали сме три бленда кафе на зърна, подходящи за вендинг машини (Speciale, Prestige), за дома и офиса (Speciale, Prestige и Supremo), както и пълна програма за обслужване на кафетерии и ресторанти (Supremo), чрез предоставяне на професионално кафе оборудване, аксесоари и доставка на кафе.

  Работим в тясно партньорство с италианските производители на кафе машини и кафемелачки Lelit и Fiorenzato, като предлагаме богата гама от кафе машини и кафемелачки за домашна употреба, работещи на принципа и с качеството на големите професионални мшини.  Също така, преодоставяме професионални кафе машини, кафемелачки, чаши и аксесоари за безплатно ползване на кафе оборудване срещу консумация на кафе на зърна ToLeo Supremo.

  0

  продукти