Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
  • Меню
  НачалоМарки

  Марки

  «1»
  Nero NOBILE

  Nero NOBILE

  Nero NOBILE е група от компании, обединени в производството и пакетирането на италианско кафе на зърна и монодози.

  Марката е на българския базар от началото на 2018 г. чрез вносителя и изключителен дистрибутор за България, "Мидас груп" ООД.

  На българския пазар  Nero NOBILEе представено с кафе на зърна и монодози, съвместими със системите Nespresso, Dolce Gusto, A modo mio, Caffitaly.

  https://www.neronobile.com/

  продукти
  ToLeo caffé

  ToLeo caffé

  Блендовете ToLeo caffé се произвеждат и пакетират в една от най-добрите фабрики в Италия, специализирана в производството и пакетирането на кафе.

  В България, ToLeo caffé разполага със собствена административна сграда в Стара Загора, включваща: шоурум, офиси, сервизни помещения, складове, както и удобен паркинг за клиенти.

  Селектирали сме три бленда кафе на зърна, подходящи за вендинг машини (Speciale, Prestige), за дома и офиса (Speciale, Prestige и Supremo), както и пълна програма за обслужване на кафетерии и ресторанти (Supremo), чрез предоставяне на професионално кафе оборудване, аксесоари и доставка на кафе.

  Работим в тясно партньорство с италианските производители на кафе машини и кафемелачки Lelit и Fiorenzato, като предлагаме богата гама от кафе машини и кафемелачки за домашна употреба, работещи на принципа и с качеството на големите професионални мшини.  Също така, преодоставяме професионални кафе машини, кафемелачки, чаши и аксесоари за безплатно ползване на кафе оборудване срещу консумация на кафе на зърна ToLeo Supremo.

  http://toleocaffe.com/

  продукти
  LELIT

  LELIT

  Италианските барове са разпространили Еспресо културата по света и са най-подходящото място, където можете да се докоснете до правилно приготвено еспресо.
  С нашите еспресо машини можете да се насладите на вкуса на италианската закуска всеки път когато пожелаете, със семейството или с приятели.
  Можете да си приготвите еспресо, капучино, американско кафе или лате като истински Бариста.

  Еспресо машините Lelit са произведени в Италия, като са използвани компонентите и технологията на професионалните барови кафе машини.

  Всяка кафе машина Lelit е създадена да гарантира оптимална температура на водата и идеално налягане, необходимо за създаване на перфектното еспресо.

  http://espresso.lelit.com/

  продукти