Количка

0 артикула
НачалоМарки

Марки

«1»
Elia

Elia

“К“Кафина” е производител на кафе и дистрибуторска компания, наследник на основаната през 1991 г. фирма “Елиа”

“Кафина” е производител на кафе и дистрибуторска компания, наследник на основаната през 1991 г. фирма “Елиа”.

 

афина” е производител на кафе и дистрибуторска компания, наследник на основаната през 1991 г. фирма “Елиа”.

“Кафина” е производител на кафе и дистрибуторска компания, наследник на основаната през 1991 г. фирма “Елиа”.

 

https://elia-bg.com/

продукти
Midas

Midas

Мидас е водеща компания във вендинг обслужването и дистрибуцията на вендинг оборудване, резервни части и пълната гама продукти за вендинг - кафе на зърна, разтворими продукти, чаши и бъркалки за еднократна употреба.

Мидас е регистрирана търговска марка в патентното ведомство.

Мидас разполага със собствена административна сграда в Стара Загора, включваща: офиси, сервизни помещения и складове за консумаиви, машини и резервни части, както и удобен паркинг за клиенти.

Дружеството внася кафе на зърна, разтворимо кафе, кафе оборудване и консумативи за вендинг машини от Италия и Полша.

През 2017 г., Мидас създаде своя бранд "ToLeo caffe" като възложи производството на една от най-модерните фабрики за кафе в Северна Италия.

Основната дейност на компанията е инвестиране в изграждане на мрежа за обслужване и експлоатация на търговски самопродаващи машини за топли, студени напитки и пкетирани храни. Непрекъснатото реинвестиране в подмяна на оборудаването, интегрирането на иновативни решения за подобряване на обслужването на крайния потребител, както и постоянство във вкуса и високото качество на използваните продукти, успешно утвърждават присъствието на компанията на българския пазар. Към момента Мидас експлоатира търговски машини, разположени на места в публичния сектор, производствени и административни помещения в цялата страна.

http://midas-bg.com/

продукти
ICS

ICS

ICS е холандска компания с утвърдени позиции в световен мащаб на пазара за вендинг продукти. Този пазар изисква висококачествени продукти, които позволяват безаварийна работа на автомата, както и постоянно ниво на качеството. Днес потребителите търсят широко разнообразие от вкусове и алтернативи, като всичко се свежда до онзи индивидуален момент на избор. В това отношение ICS е Вашият идеален партньор.

http://www.pelicanrouge.com/en/

продукти
Lavazza

Lavazza

Luigi Lavazza бил човек, изпълнен с предприемачески дух, изобретателност и страст към работата си. Той открива различията по произхода и характеристиките на растението кафе и изучава изкуството на смесване, така че да отговори на вкусовете на клиентите, създавайки блендовете.

http://www.lavazza.com/

продукти
Huhtamaki

Huhtamaki

Пластмасовите чаши HUHTAMAKI отговарят на изискванията на всички типове автомати. Професионалистите знаят, че за безавариината работа на вендинг автомата е необходимо използването на качествени чаши, за да се елиминират загубите от нереализирани продажби, както и тези за допълнително обслужване на автомата.

http://www.huhtamaki.com/

продукти
VeriPlast

VeriPlast

"Верипласт Балкан" е част от "Верипласт Груп", европейски лидер в производството на широка гама опаковки за хранителни продукти. Един от основните продукти, които се произвеждат във филиала в гр. София е широка гама от висококачествени вендинг чаши, които минават през антистатична обработка и специфичен качествен контрол, което е от изключително значение за безпроблемното преминаване на чашите през вендинг автомата.

продукти
Ristora - Pronto foods

Ristora - Pronto foods

PRONTO FOODS ИТАЛИЯ е голяма италианска компания, която в продължение на години е лидер в производството на инстантни напитки. Произвежда известни нарки продукти и RISTORA FOODS е част от асортимента на фабриката. Основателят на компанията Лучано Пенсанте е един от пионерите във вендинг индустрията, допринесъл заедно с другиголеми оператори и производители за развитието на този пазар и налагането му в чужбина.

продукти
Kurukahveci Mehmet Efendi

Kurukahveci Mehmet Efendi

Мехмет Ефенди е кафе с уникален вкус и аромат.

Мехмет Ефенди се прави от внимателно подбрани сортове Арабика. За разлика от други кафета, при чието производство по термичен път първо се извлича екстракт за производството на инстантно кафе, а в последствие зърната изкуствено се обогатяват с растителни мазнини, Мехмет Ефенди се приготвя по автентична рецепта. Зърната се изпичат и се смилат. Така се запазва естественият аромат и съставките на кафето.

До края на ХІХ век турското кафе се продава във вид на сурови зърна и се употребява като напитка. Това е било до момента, в който сина на Хасан Ефенди – Мехмет Ефенди е започнал да управлява магазина за подправки и сурово кафе на баща си.
Мехмет е роден през 1857 г. в Истанбул, след завършване на образованието си в Сюлеймание започва да работи в магазина на баща си.

Мехмет Ефенди ръководи работата в магазина от 1871 г. Започва да продава на клиентите си готово смляно кафе. Суровото кафе се изпича, смила и опакова и така се предлага на пазара. По този начин започва да се разпостранява свежият аромат на прясно изпечено кафе из улица „Тахмис” в Истанбул. Предлагайки за първи път кафето в готов смлян вид, благодарение на тази иновация, Мехмет Ефенди скоро става известен като Курукахведжи Мехмет Ефенди ("Kurukahveci Mehmet Efendi").

http://www.mehmetefendi.com/

продукти
BEKO
продукти
Nero NOBILE

Nero NOBILE

Nero NOBILE е група от компании, обединени в производството и пакетирането на италианско кафе на зърна и монодози.

Марката е на българския базар от началото на 2018 г. чрез вносителя и изключителен дистрибутор за България, "Мидас груп" ООД.

На българския пазар  Nero NOBILEе представено с кафе на зърна и монодози, съвместими със системите Nespresso, Dolce Gusto, A modo mio, Caffitaly.

https://www.neronobile.com/

продукти
ToLeo caffé

ToLeo caffé

Блендовете ToLeo caffé се произвеждат и пакетират в една от най-добрите фабрики в Италия, специализирана в производството и пакетирането на кафе.

В България, ToLeo caffé разполага със собствена административна сграда в Стара Загора, включваща: шоурум, офиси, сервизни помещения, складове, както и удобен паркинг за клиенти.

Селектирали сме три бленда кафе на зърна, подходящи за вендинг машини (Speciale, Prestige), за дома и офиса (Speciale, Prestige и Supremo), както и пълна програма за обслужване на кафетерии и ресторанти (Supremo), чрез предоставяне на професионално кафе оборудване, аксесоари и доставка на кафе.

Работим в тясно партньорство с италианските производители на кафе машини и кафемелачки Lelit и Fiorenzato, като предлагаме богата гама от кафе машини и кафемелачки за домашна употреба, работещи на принципа и с качеството на големите професионални мшини.  Също така, преодоставяме професионални кафе машини, кафемелачки, чаши и аксесоари за безплатно ползване на кафе оборудване срещу консумация на кафе на зърна ToLeo Supremo.

http://toleocaffe.com/

продукти
LELIT

LELIT

Италианските барове са разпространили Еспресо културата по света и са най-подходящото място, където можете да се докоснете до правилно приготвено еспресо.
С нашите еспресо машини можете да се насладите на вкуса на италианската закуска всеки път когато пожелаете, със семейството или с приятели.
Можете да си приготвите еспресо, капучино, американско кафе или лате като истински Бариста.

Еспресо машините Lelit са произведени в Италия, като са използвани компонентите и технологията на професионалните барови кафе машини.

Всяка кафе машина Lelit е създадена да гарантира оптимална температура на водата и идеално налягане, необходимо за създаване на перфектното еспресо.

http://espresso.lelit.com/

продукти