Количка

0 артикула
НачалоМарки

Марки

«1»
Midas

Midas

Мидас е водеща компания във вендинг обслужването и дистрибуцията на вендинг оборудване, резервни части и пълната гама продукти за вендинг - кафе на зърна, разтворими продукти, чаши и бъркалки за еднократна употреба.

Мидас е регистрирана търговска марка в патентното ведомство.

Мидас разполага със собствена административна сграда в Стара Загора, включваща: офиси, сервизни помещения и складове за консумаиви, машини и резервни части, както и удобен паркинг за клиенти.

Дружеството внася кафе на зърна, разтворимо кафе, кафе оборудване и консумативи за вендинг машини от Италия и Полша.

През 2017 г., Мидас създаде своя бранд "ToLeo caffe" като възложи производството на една от най-модерните фабрики за кафе в Северна Италия.

Основната дейност на компанията е инвестиране в изграждане на мрежа за обслужване и експлоатация на търговски самопродаващи машини за топли, студени напитки и пкетирани храни. Непрекъснатото реинвестиране в подмяна на оборудаването, интегрирането на иновативни решения за подобряване на обслужването на крайния потребител, както и постоянство във вкуса и високото качество на използваните продукти, успешно утвърждават присъствието на компанията на българския пазар. Към момента Мидас експлоатира търговски машини, разположени на места в публичния сектор, производствени и административни помещения в цялата страна.

http://midas-bg.com/

продукти
Nero NOBILE

Nero NOBILE

Nero NOBILE е група от компании, обединени в производството и пакетирането на италианско кафе на зърна и монодози.

Марката е на българския базар от началото на 2018 г. чрез вносителя и изключителен дистрибутор за България, "Мидас груп" ООД.

На българския пазар  Nero NOBILEе представено с кафе на зърна и монодози, съвместими със системите Nespresso, Dolce Gusto, A modo mio, Caffitaly.

https://www.neronobile.com/

продукти
ToLeo caffé

ToLeo caffé

Блендовете ToLeo caffé се произвеждат и пакетират в една от най-добрите фабрики в Италия, специализирана в производството и пакетирането на кафе.

В България, ToLeo caffé разполага със собствена административна сграда в Стара Загора, включваща: шоурум, офиси, сервизни помещения, складове, както и удобен паркинг за клиенти.

Селектирали сме три бленда кафе на зърна, подходящи за вендинг машини (Speciale, Prestige), за дома и офиса (Speciale, Prestige и Supremo), както и пълна програма за обслужване на кафетерии и ресторанти (Supremo), чрез предоставяне на професионално кафе оборудване, аксесоари и доставка на кафе.

Работим в тясно партньорство с италианските производители на кафе машини и кафемелачки Lelit и Fiorenzato, като предлагаме богата гама от кафе машини и кафемелачки за домашна употреба, работещи на принципа и с качеството на големите професионални мшини.  Също така, преодоставяме професионални кафе машини, кафемелачки, чаши и аксесоари за безплатно ползване на кафе оборудване срещу консумация на кафе на зърна ToLeo Supremo.

http://toleocaffe.com/

продукти
LELIT

LELIT

Италианските барове са разпространили Еспресо културата по света и са най-подходящото място, където можете да се докоснете до правилно приготвено еспресо.
С нашите еспресо машини можете да се насладите на вкуса на италианската закуска всеки път когато пожелаете, със семейството или с приятели.
Можете да си приготвите еспресо, капучино, американско кафе или лате като истински Бариста.

Еспресо машините Lelit са произведени в Италия, като са използвани компонентите и технологията на професионалните барови кафе машини.

Всяка кафе машина Lelit е създадена да гарантира оптимална температура на водата и идеално налягане, необходимо за създаване на перфектното еспресо.

http://espresso.lelit.com/

продукти
NUB
продукти
Perdomo

Perdomo

Perdomo е марка пури, основно отглеждани и произвеждани в Никарагуа и продавани по целия свят от Tabacalera Perdomo. Компанията, стартирана и оглавена от производителя на пури от трето поколение Ник Пердомо, младши през 1992 г., е базирана днес в Маями Лейкс, Флорида.

https://www.perdomocigars.com/

продукти